Fri o massage i varberg

fri o massage i varberg

Varbergs Kusthotell, Varberg. Här hittar du nyheter, erbjudanden och spatips. Platser Varberg Skönhet, kosmetik och hudvårdSpa Varbergs Kusthotell. Vi jobbar med professionella produkter och behandlingar för att ge dig det bästa resultat på våra behandlingar. För oss är det viktigt att du får den bästa service. På Varbergs Kusthotell kan du välja mellan flera olika spabehandlingar, bland annat ansiktsbehandlingar och massage. Se vårt breda sortiment här.

Fri o massage i varberg - oljemassage

Totalt pris från 3. Om du bokar ett spapaket hos oss. Olika typer av vatt Vi skräddarsyr er upplevelse på plats. Extra kul naturligtvis att du upplever en proffsighet och att vi håller en hög standard för era möten.

Fri o massage i varberg - thaimassage

Extra kul naturligtvis att du upplever en proffsighet och att vi håller en hög standard för era möten. Vårt första fick vi byta, men det andra var inte mycket bättre Här kan ni välja på olika inpackningar Fler rum med havsutsikt finns. Behandlingen avslutas med en applikation med en kroppskräm. Denna unika massage kommer att påverka alla dina sinnen.

0 thoughts on “Fri o massage i varberg

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *